Julen är över


Nu känns det som att julen är över, jag tycker det är väldigt skönt för nu går vi mot sommaren och värmen.
Imorgon är det dags för att fira in det nya året, vilket ska göras med först jess och julle för att göra oss fina sen vidare till wä på lite käk sedan vidare till kuppa :) Får hoppas allt går super.
Det värsta med alltihopa är att jag ska på inventring på nyårsdagen klocken 3. Sjukt trygt, men kan ju inte banga när vi får allt vi tjänat själva.

Isabella den jävlen ligger just nu på kaneriöarna och fettar sig, sjukt orättvist, och louise den tråkiga ungen jobbar, men detta jullovet har ändå varit helt okej, man har ju verkligen blivit utvilad, vilket var meningen.

Ni jag inte träffar imorgon eller inte får tag på imorgon får ha ett riktigt Gott Nytt År ! :D
love /s




Jullov


Helgen hittils har varit helt kanon. I fredes hade vi bara en lektion och där kollade vi på en bra film. Samtidigt som jag hade utvecklingssamtal med läraren, jippi jag fick vg i religion A :D
Kvällen bestod av två helt underbara tjejer, vin, och ett jävla dansade på class, men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, missade bussen så akutbudet kom och hämtade oss :) Väl inne på class gick tiden fortare än någonsin som den alltid gör nu för tiden tycker jag.
Om fyra dagar är det fan julafton det är riktigt sjukt, jag som nyss var i ayia napa i juni :) Bara för tiden går så fort tycker jag att Louise också kan komma hem nu.

Idag hängde jag med mamma och syrran in till stan, hittade en riktigt mysig tröja som jag då självklart köpte. Sen kom min kära bror på besök och vi bakade pepparkakor och mös.

Imorgons schema består av träning i wä.
I miss my boyboyboyboy. <3

Alliansen


Idag är det dags för vårt absoult sista med Åsums Bk. Alliansen ikväll 18.30 mot önnestad, kan vi inte få vinna en match iaf, det hade varit så himla kul :D Efter alliansen kommer vi alla Åsum:are bli wä:are :D

Nu har jag varit ledig i tre dagar i streck :) eller i två egentligen, men tog ledigt idag också :) Men det har behövts är så himla trött på skolan. Nej nu är jag så jädra nervös så jag vet inte vad jag ska skriva mer, lycka mig till ikväll :)


Min nya blogg


Helgen har varit både bra och mycket dålig, du är ett riktigt svin ibland.

I fredes körde jag och antonia hem till isabella och tittade på idol finalen och riktigt gottade oss med godis chips och läsk. Bra program förutom att Kevin vann, det är så mycket fusk i det hela tycker jag när man har varit med i Maltas melodifestival 2 gånger. Alice var mycket mer värd det. Fast jag kan ju inte säga att Kevin är dålig, för det är han inte.
Vid halv 11 tiden så tog bilarna och körde in till stan hos jakob som hade infyttningsfest. Inte så jätte kul så vi tog oss till grand nyktra som vi var, men kul var det ändå.

Tjugo i 2 gick fylle taxin hem :) Mikaela och Therese vill hem då så vad gör man inte.
Lördagen började kanon men slutade kalkon, det är det enda jag kan säga

Söndagen var det meningen att jag skulle köra till träningen, men så blev det icke, jag åkte istället in till stan och mös med Rille, vi käkade på Bk, vilket smakade väldigt gott och det var mycket trevligt sällskap.
Söndagskvällen slutade med att vi åkte in till stan halv 9 för att titta på bio - the days the earth stood still. Rätt bra film, men vi trodde det skulle hända mer än vad det gjorde. Även där hade vi det jätte mysit med godis popcorn läsk och vatten.
Sängen blev det klockan 2 eftersom vi kollade på stomp the yard när vi kom hem. Men det gjorde inget på grund av att vi började 12.50 idag.

Nu har jag precis krängt en halv pizza, och är väldigt sugen på en godis påse. Vad ska jag ta mig till ?

Som ni ser har jag fått en ny design på min blogg, skaparen är Catrin Sköld caasey.blogg.se jag är extremt nöjd, tack gumman min.

Nu är det dags för en kärleksfilm, och lite godis om jag kan hitta det nånstans.
Love / s

jag börjar bli riktigt bra på det här igen, ellerhur Catrin? :D

Fredagen var en kul dag, klockan 5 var det dags för att träna, jag bella lojsan spinnade. Mycket trevligt vill jag säga. Sedan snabbt hem till louise för att bli fina inför kvällen.
Fredagskvällen beståd av mycket festande eftersom det var det tredje 3:3, och temat för denna kväll var black and white. Extremet tråkigt tema, som ni ser har vi inte riktigt fattat temat ;)
En helt okej kväll, får dock bara en 8 men det är tack vare dessa tjejerna och inget annat :D
Natten tillbringades i åhus hos babe.

Idag har det varit full rulle hela tiden, vaknade vid 12 sen direkt hem för att duscha och göra sig iordning, för att sedan åka in till stan.
Bowling och kina mat med släkten för att fira morfars 65 års dag :) Sådär kul var det, det roligaste var kina mat :) hihi

Imorgon blir det träning med vä för första gången, spännande och nervöst.
Nu ska jag sova som en gris är riktigt trött.
Love s



Love is in the air GIRLS!!! <3

love

Lika bra och skriva idag igen så vet jag en som blir glad iaf :D:D
Idag har det varit en väldigt slapp skoldag, hade bara en lektion, men det är skönt iofs.
Sedan träffade jag emelie och hjälpte till med hennes projketarbete, snäll som man är :)

Nu sitter jag här och pluggar för fulla muggar, bättre och få allt klart så fårt som möjligt tycker jag.
Även träning ikväll 19.20-20.30

Ja catrin du får fixa min sida, vi kan snacka om det på msn eller kan vi göra det tillsammans när vi träffas :)

Denna bilden la jag upp eftersom det är så mycket löööövve nu ;)

back

Nu är jag här igen. Jag är väldigt dålig på att uppdatera, känns som jag har mycket att göra exakt hela tiden. Skolan tar snart död på mig. Ska bli så himla skönt med lov sen. Har två inlämningar kvar innan jul och en av dom får vara på 13 sidor så bara till att börja skriva i tid. Den andra ska redovisas muntligt. Sedan ska vi även ha ett religionsprov. Projektarbetes intervjuer ska även ske innan jul, fast det är redan inbokat i kalendern så det blir inte så jobbigt.

Så där har ni anledningarna till varför jag har varit så off. När jag väl har en tid över så orkar jag inte skriva blogg. Då vill jag bara lägg mig i sängen och glo film.

Igår var det fotbollsturnering vilket var extremt kul fast vi förlorade. Men det var inte så konstigt vi hade inga avbytare och konditionen låg på Noll hos alla :D Laget beståd av pajtim i mål, antonia, thirisia, frida och jag :D

Catrin du får designa min blogg en dag när du känner för det tycker jag :D

Nu kollar jag på bonde söker fru så hejdå!

RSS 2.0