Wä IF

Fotbollsväder och match ska det snart bli. Moa hämtar mig halv fem för samling klockan fem i vä. Sedan klockan sju går matchen i hässlhåla, fyfan va stryk vi kommer få haha men jaja :D
Har nyss kommit in från ett solande väder och ska nu äta inför matchen. Rille ringde nu med i samma veva, det var ju trevligt och prata med honom det var ju faktiskt inte igår :)

Nej nu blir det blodkorv så gott som det är sen lite plugg sen iväg ;D


Nörden själv

Har varit sämst på att uppdatera men det är kanske inte så konstig när skolan har varit som jobbigaste plus att fotbollen har tagit över mycket med. Har tagit ledigt idag på grund av för lite tid och för mycket plugg. Så känns bättre nu när man har tagit in det :) Har prov på torsdag i religion och ska spela match imorgon så gäller att planera :) Kommer väl losa fett imorgon mot hässleholm. Men va fan så är det i division 3 ;)
Har just nu suttit och tjatat ut Norges bidrag i eurovision song contest. Snacka om att den SKA vinna. Sjukt mysig och bra. Har ni inte hört den så lyssna, Alexander Rybak - Fairytale. Jag vet att jag är den värsta melodifestivalen nörden men det kan inte hjälpas ;)

Ett extra plus till amanda och alle som kom tillbaka på fotbollen igår, mycket trevligt hoppas ni stannar nu :D

Påsklovet

Påsklovet har varit mycket bra, fint väder nästan varje dag och mycket mys med tjejerna, pojken och mamma ;)
Måndags umgicks jag med r och hans kompisar, mycket trevligt. Tisdags bar det av till nova lund och malmö med de underbara tjejerna ännu trevligare :) Onsdes var det fotbollsträning och slappekväll, torsdes var det utgång vilket var en lyckad kväll. Jag och r somnade hemma hos syrran och milan. Vaknade tidigt för att åka hem till åhus och sola. Träffade r igen på kvällen för att kolla på fast and furious sjukt bra var den, verkligen att rekommendera :) Lördags eftermiddag bar det av till osby för lite kalas och påskfirande. Idag söndag har varit ganska slö men har ändå tagit mig en promenad med mikaela och en lite soltid på videocenter. Det värsta är att jag har struntat i att plugga vilket betyder att jag har en hel del att göra nästa vecka :(
Nu ska jag ta något och käka skit hungrig.

värme och fotboll

vilken hetta det ligger inne med nu, hoppas det håller i sig påsklovet ut :P måste få en fin bränna till studenten nu. idag mötte vi glimåkra division 2. vi ägde dom första halvlek men sen kom trötten, men 4-3 mot ett sådant lag är skit bra :)
Nu ska jag krypa ner i sängen har match imorgon igen mot knislinge hoppas det går bättre :P
Saknar babe<3

RSS 2.0