Året 2009

Nu har ett nytt år kommit till oss, och än så länge har jag haft det helt underbart.
Nu är snart jullovet över och jag har haft ett underbart lov.
Helgen har varit helt underbar och slapp det var skönt :)
I fredes umgicks jag med rills och pysslade om honom för han var sjuk. Sen i lördes tog jag mig in till stan för att först möta upp Melissa sen kom catrin och andy och hämtade oss, och körde hem till lottsi :) En mycket trevlig kväll var det med mycket TACOS, snack, mys och spel.
Tidigt på söndag morgon var jag tvungen att bege mig upp för att åka till wä på träning klockan 10 -12. Extremt kul är det igen att spela fotboll, har fått en helt ny kick nu. Senare på söndagskvällen blev det att jag följde med R till hans pappa. Måndagen var väldigt intressant för då åkte jag och R till rusta och jysk för att se om vi hittade fina grejor till hans rum som vi skulle göra om. Vi fyndade gardinstänger på rusta, sen 25 kronors gardiner på jysk, mycket bra fynd :)
Sedan hittade även R en soffa som han la undan tills idag. Men mycket fint blev rummet tillslut tycker jag.

Idag är det meningen att jag skulle åka in och titta på finalerna i alliansen med martina, men fan vilken snuva jag vaknade med imorse. Och jag har ingen bil jag kunde låna heller, så jag fick skippa det. Jag vill inte riskera att bli mer sjuk nu när skolan ska börja och även när vi ska spela cup på lördag och söndag. :) Så idag får det bli en vilar dag med massa nässpray. Imorgon är det dags för min julklapp av rille som ska ske. Ni får själva se senare. Ska iaf träffa Issa istan.

Tycker det ska bli väldigt kul på ett sätt att börja skolan för då får jag äntligen träffa alla jag vill som jag inte har hunnit med på jullovet. Plus att allt börjar leda mot sitt slut nu, snart ska man ut i det riktiga livet vilket jag ser framemot :D
Men nackdelen med att börja skolan igen är att jag och R inte kommer bra överens då. Har haft världens bästa tid med honom nu och vi har verkligen haft skit kul. Men när skolan börjar blir det en helt annan sak. Men får väl se det så, har vi klarat det sen 1 så ska vi väl klara en halv termin nu.

Detta var nog ett av mina längsta blogginlägg. Nu orkar jag inte skriva mer för ska gå in och lägga mig i sängen och knappra på något och glo film :D
love  / S

  <33

RSS 2.0