Ge mig sommar

Jag vill vara brun och fin och kunna springa runt halv naken utan att frysa röven av mig. Kan inte solen värma lite extra nu till påsklovet så man kan sitta ute och sola ansiktet iaf.
Skoldagen idag har bara varit flum flum flum, spec på idrotten, body pump oh herregud säger vi bara. Harris skulle hjälpa mig och issa att stå rätt eftersom han och adeth tycket det såg ut som vi sket ;) Lite roligt var det.

Imorgon är det äntligen dags för mycket mys och lite plugg, min lilla baby kommer hit, har ju inte vatt med honom sen förra helgen :) <3
Jag är en som en gammal tant som tycker om att lösa kryss och klurigheter, har idag fått min nya tidning av kryss. Så det får bli att lägga sig i sängen och klura lite :)
Vill dock ha tillbaka denna hårfärgen, kändes som den passade min naturliga bäst.
 

tråkig söndag

I fredes var det match mot pojkarna, det är inget jag vill prata om :) I lördes var det även match där, hade ett jäkla övertag men orken höll inte i laget, vilket var jävligt synd. Men benen sviker när man tränar så mycket och spelar match 2 dagar i rad. Jag är jävligt trött på grund av tidsändringen och tänkte drf kila in till min säng och titta på tv. Inget rillande i helgen tyvärr, men vi ska träffas på tisdag istället :D Snart är det påsklov och det ska bli jävligt sköönt.
Nattinufsan!

helgen

I helgen blir det väl fotbollshelg igen. Imorgon är det match mot åsums P93 i kristianstad, kom inte och titta :) Ska fan spela 4x35 minuter, det är ju fan över 2 timmar, sjukt. Sen på lördagen är det match mot asarum som spelar i division 2 lycka till där med. Så på lördag kväll lär man vara rätt trött. Men jag tycker fotboll är kul ändå :) Ska ju äntligen börja träna på gräs på måndag. Imorgon blir det en lektion i skolan, fan inte lönt, men ska träffa pappa istan imorgon och inhandla ett par fina nya fotbollsskor :D
Miss my baby <3 

våffeldagen

Idag är det den berömda våffeldagen vilket har firas med att kränga våfflor såklart :D Idag är det även den berömda onsdagen vilket är = ledigt. Jag har pluggat nästa hela dagen med min biologi inlämning. Har även gjort halva rilles filosofi arbete men det tog bara en halvtimme så det var lugnt :) Hoppas jag får subway kakor nu av honom. Nu ligger jag i sängen och myser med fnatten katten, dags för att sova kanske.



våffeldagen

Idag är det den berömda våffeldagens dag, och självklart jag har stoppat i mig ett gäng våfflor.
Onsdags ledigt idag som alla andra onsdagar, vilket leder till mycket plugg. Just nu sitter jag och skriver klart min biologi inlämning som ska in på måndag. Men det ska nog gå bra. Lämnade även in projektarbetet igår, äntligen är det över :)
Igår kväll var det träning för fulla muggar, och i helgen blir det 2 matcher. Först fredag mot åsums p93 och sen lördag mot asarum som ligger i division 2. Lycka till säger jag bara.



Träningsläger

Nu är jag tillbaka, får se hur länge det håller denna gången. Jag har ju en förmåga att sluta skriva lite då och då eller ganska ofta. Men tänkte att jag ska skriva lite mindre inlägg oftare istället. I helgen har det varit träningsläger vilket var väldigt kul men jätte jobbigt. Lördag 08.00 Frukost - träning - lunch - träning - bastu - middag - lagmys. Söndag morgon frukost - träning - lunch - träning - avslutning. På söndag kvällen myste jag även med min saknade Rille <3
Imorgon är det dags för projketarbetet som ska lämnas in, det lider jag inte av eftersom jag har varit klar i en vecka med det :D Dags för film mys sen sova.

RSS 2.0